Pianisti soitti sokealle elefanttivanhukselle – eläin nautti silminnähden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon hauskoja ja koskettavia esimerkkejä siitä millainen voima musiikilla on. Musiikki saa kaikenikäiset ihmiset tanssimaan ja monissa tapauksissa myös eläimet lähtevät liikkumaan rytmin mukana.

Tällä kerralla YouTube-videolla nähdään liikuttava tilanne, jossa pianisti Paul Barton soittaa pianolla klassista musiikkia vanhalle sokealle elefantille. Videolla Thaimaassa asuva brittiläinen Paul Barton viihdyttää Tastefully Offensive -sivuston mukaan eläkepäiviään viettävää elefanttia, jonka nimi on Lam Duan.

Elefanttivanhus on pysähtynyt pianistin eteen ja näyttää siltä, että se todella nauttii kuulemastaan. Sokea elefantti seisoo pianon edessä hyvin rauhallisena ja kuuntelee miten mies tapailee Bachin sävellyksiä ja luo kaunista musiikkia Lam Duanin edessä.