Poliisien mokat videolle – poliisiasema julkaisi itse hulvattoman koosteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkko on pullollaan mitä hauskimpia videoita, joissa ihmiset ovat onnistuneet mokailemaan kameran kuvatessa. Tällä kerralla videon tähtinä nähdäänkin poliisit, joiden mokaileminen kohtuullisen vakavassa työssä on aiheuttanut huvitusta.

Carrolton Texas Police Department -poliisiasema on julkaissut aseman omalla YouTube-kanavalla hauskan videon, jossa nähdään koostettuna erilaisia poliisien tekemiä mokia. Mokat ovat tallentuneet poliisiautojen kojelautakameroihin ja rakennusten valvontakameroihin.

Videolla nähdään miten poliisit kompastelevat ja törmäilevät työssään, mikä on toki normaalia, mutta poliisin univormussa horjuminen on kuitenkin yllättävän huvittavaa katsottavaa. Poliisiaseman mukaan poliiseja ei vahingoitettu videon aikana, mutta heidän ylpeytensä koki kuitenkin pienen kolauksen.