The Rock lyttäsi amerikkalaisten unelman – ei pyrikään USA:n presidentiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaiset hehkuttivat viime vuonna vuosisadan ideaa, jonka mukaan Dwayne ”The Rock” Johnson halutaan Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi. Mies kertoi jo muutama vuosi sitten mieltyneensä ajatukseen ja hän lupasi harkita presidentinvaalikampanjan aloittamista.

Toimintatähti on väläytellyt mediassa, minkälainen presidentti hän olisi, jos voittaisi Yhdysvaltain vuoden 2020 presidentinvaalit. Hän on korostanut muun muassa johtajuutta ja vastuuntuntoa. Nyt mies kuitenkin myönsi olevansa liian kiireinen nykyisen työaikataulunsa kanssa, eikä voi sen takia ryhtyä vuoden 2020 vaalien ehdokkaaksi.

– Kunnioitan suuresti presidentin virkaa, ja olen harkinnut sitä vakavasti. Tarvitsen kuitenkin enemmän aikaa asioiden selville saamiseen ja oppimiseen, The Rock kertoi Vanity Fair -lehdelle.