BMX-pyöräilijän tempaus varasti shown Tour de Francessa: ”Älä yritä tätä itse”

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi maailman kuuluisimmista pyöräkilpailuista, Tour de France, on parhaillaan käynnissä Ranskassa. Kilpailussa sadat pyöräilijät ottavat toisistaan mittaa ajaessaan eri puolilla Ranskaa.

Tämän vuoden Tour de Francessa nähtiin myös hieman perinteisestä ympäriajosta poikkeava pyörähetki. Ranskalainen maastopyöräilijä Alexis Bosson päätti tehdä näyttävän ja vaarallisen stuntin Ranskan Alpeilla.

Bosson hyppäsi reitin lähellä sijaitsevalta rinteeltä, ylittäen alapuolellaan ajaneet kilpailijat. Televisioonkin päätynyt stuntti levisi nopeasti sosiaalisessa mediassa NBCSN-uutissivuston Twitter-tilin kautta. Bosson jakoi myöhemmin myös Facebook-videon, jossa temppua päästään seuraamaan hänen näkövinkkelistään.

 

Watching the tour de france from an other view!#nukeproofbike #racergloves

Publiée par Alexis Bosson sur Mardi 17 juillet 2018