Jessica Edströmin vilautus millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mallikaunotar Jessica Edström valittiin vuonna 2013 äänivyöryllä GTI-tytöksi. Lisäksi hän on sijoittunut toiseksi Seiskan tähtityttö -kilpailussa. Ensikerran vaaleaverikkö päätyi paparazzikuviin Miamiassa jo vuosia sitten ollessaan rannalla julkkisystävänsä Claudia Romanin kanssa.

Nyt Jessica nähdään poseeraamassa sosiaalisessa mediassa rohkeassa asussa, joka hädin tuskin peitti hänen intiimit osansa. Vilautus oli siitä syystä millien päässä. Kuvatekstin mukaan otos on ikuistettu Amsterdamissa.

Jessica Edström on työskennellyt baarimikkona ja hän kirjoittaa omaa suomenruotsalaisen blondin blogiaan verkossa. Näyttävä kaunotar on työskennellyt lisäksi sirkusammattilaisena Australiassa. Kaunotar suurensi muutama vuosi sitten kuppikokoaan A-kupista DD-kuppiin.

The Queen of The Underboob takes over Amsterdam 🌞🎈

A post shared by Jessica Edström 📍 Europe (@pezsi) on