Hailey Baldwin säteilee Voguen kannessa – kuin vaalea Kardashian!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevällä Hailey Baldwinilla menee tällä hetkellä lujaa niin työrintamalla kuin rakkauselämässäkin. 21-vuotias kaunotar vastasi kuukausi sitten Bahamalla Justin Bieberin kosintaan myöntävästi ja nyt hän tähdittää jo Vogue-lehden kantta.

Hailey Baldwin näytti säteilevän kauniilta Japanin Voguen syyskuun numeron kansikuvassa. Naisesta oli lehden sisällä myös laaja juttu, jonka kuvissa Baldwin poseerasi myös pitkissä vaaleissa hiuslisäkkeissään.

Kuvissa Hailey Baldwin oli kuin vaalea Kim Kardashian. Kardashianilla nähtiin pitkään Cherin inspiroima hiustyyli, joka oli pitkä ja suora. Baldwinin tyyli kuvissa on melko samanlainen, mutta vain vaaleilla hiuslisäkkeillä tehtynä. Kaunotar näyttää itsekin kuvissa nauttivan uudesta pidemmästä hiustyylistään, jollaista hänellä ei ole aiemmin nähty.

for @voguejapan 😜 @morellibrothers @anna_dello_russo

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

hair dreams @brycescarlett 🤯 @voguejapan

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on