Nälkäiselle monnille häätö kotilammikosta – alkoi syödä ankanpoikasia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurikokoinen ja mitä ilmeisimmin kyltymättömästä ruokahalustaan tunnettu kala on noussut otsikoihin Saksassa. Paikallisille monnille ollaan antamassa häätö sen hurjien ruokailutottumusten vuoksi.

Saksan Offenbachin asukkaat haluavat hankkiutua eroon paikallisessa lammikossa elävästä monnista. Puolitoistametrinen otus on syönyt kaikki lammen muut kalat, minkä myötä se on päätynyt herkuttelemaan lammikossa polskivilla ankanpoikasilla.

Associated Press -uutistoimiston mukaan Offenbachin kaupunginvaltuusto etsii parhaillaan ammattilaista kalastajaa nappaamaan monnin. Tarkoituksena on, että nälkäinen kala vapautettaisiin yksityiseen lampeen joka soveltuu monneille ja josta se ei kykenisi karkaamaan muihin vesistöihin.