Hämmästyttävä yhdenkuuloisuus – koiran ääni kuin Britney Spearsin hitistä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalisuosioon voi päätyä monenlaisilla tavoilla, mutta erityisen helposti sen voi saavuttaa lemmikkien erikoista käytöstä esittelevillä videoilla. Nyt somehitiksi on noussut Britney Spearsin vuonna 2003 julkaisemaa Toxic-hittiä tulkitsevas koira.

Twitter-käyttäjä MattHardn jakoi videon, jossa hänen koiransa Riley ääntelee erikoisella tavalla. Mies huomasi äännähdyksen muistuttavan hämmästyttävän paljon Toxic-kappaleen taustan korvamatona tunnettua viulukoukkua.

– Kuvittelenko vain, vai kuulostaako Riley siltä kuin se laulaisi Britney Spearsin Toxicia?, Matt ihmetteli.

Koiran äänen ja kappaleen yhdenkuuloisuus on melkoinen. Ei siis ihme, että video on sittemmin saavuttanut jo lähes viisi miljoonaa katselukertaa.