Isä matki kiukuttelevaa poikaansa – ei mennyt kuin Strömsössä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni pienen lapsen vanhempi on saanut todistaa monia kiukkupuuskia, joille ei aina välttämättä löydy edes järkevää syytä. Etenkin taaperoikäiset lapset voivat saada välillä melkoisia tunteenpurkauksia mikäli he eivät saa jokaista tahtoaan läpi.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään perheenisä, joka on turhautunut poikansa kiukutteluun. Videolla nähdään tilanne, jossa perhe on matkustamassa autolla. Poika itkee ja huutaa takapenkillä sydämensä kyllyydestä, jolloin isä on päättänyt alkaa imitoimaan poikaansa.

Isä näyttelee pojan kiukkupuuskan koko tunnemyllerryksen läpi ilman ääntä, jolloin pojan huuto näyttää ikään kuin tulevan isästä itsestään. Lapsen kiukuttelun matkiminen ei välttämättä pidemmän päälle ole toimiva reaktio lapsen itkuun, mutta tässä tilanteessa turhautunut isä näyttää kuitenkin etsineen vain pientä viihdykettä itselleen pojan huutaessa takapenkillä.