Koira istui autossa helteellä Oulun Ideaparkissa – sitten hulvaton yksityiskohta paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nautitaan parhaillaan historiallisen pitkästä hellejaksosta, josta kaikki eivät kuitenkaan nauti. Erityisesti koiria ja lapsia ei tule jättää yksin autoon kesähelteellä, sillä lämpötila autossa voi nousta hyvinkin nopeasti kohtalokkaisiin lukemiin.

Samasta syystä silminnäkijöiden tulee toimia nopeasti, jos näkevät hellekeleillä autossa koiran tai lapsen. Monissa autoissa ilmastoinnin saa kuitenkin jäämään päälle myös pysäköityyn autoon, ja silloin asiasta kannattaa laittaa ikkunalle ilmoitus.

Staran lukija Timo Tiilikka kuvasi eilen Oulun Ideaparkissa auton, jossa istuskeli koira kaikessa rauhassa. Koiralla ei näyttänyt olevan hätää, ja sen vahvisti myös tuulilasille jätetty ilmoitus. Sen yksityiskohta sai nopeasti hymyn huulille, sillä koira oli musiikkimaun perusteella selvästi vaasalainen.

– Autossa ilmastointi päällä. Mulla on vettä ja kuuntelen Klamydiaa, tuulilasille jätetyssä lappusessa todettiin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.