Jenna Dewan alastomana upea näky – vartalo kuin veistos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keväällä näyttelijäpariskunta Jenna Dewan ja Channing Tatum yllättivät faninsa kertomalla, että he ovat päättäneet hakea avioeroa. Pariskunta oli yhdeksän vuotta naimisissa ja heillä on myös yksi yhteinen viisivuotias tytär Everly.

Eron jälkeen ystäväpiiri kertoi, että Channing Tatum oli tullut katumapäälle ja haikaillut takaisin kauniin vaimonsa perään. Tämä onkin täysin ymmärrettävää, koska 37-vuotias näyttelijä ja tanssija tuntuu vain kaunistuvan päivä päivältä. Nyt nainen poseeraa täysin alastomana uuden Women’s Health -lehden kannessa.

Valokuvaaja Dennis Leupold ikuisti Jenna Dewanista upeat alastonkuvat tuoreimpaan Women’s Health -julkaisuun. Kuvissa Dewan näyttää todella itsevarmalta poseeratessaan kameralle ilman ainuttakaan vaatekappaletta yllään.