Näinkin lihas voi krampata – erikoinen näky videolle

Fitness Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikunnan jälkeiset lihaskrampit ovat yleinen ja toisinaan myös melko kivulias vaiva. Somekäyttäjiä on jo muutamaan otteeseen viihdytetty videoilla, joissa nähdään todella erikoisia lihaskramppeja. Nyt eräs mies päätti jälleen jakaa omat kokemuksensa lihaskrampista videon muodossa.

Kanadalainen mies oli makoillut sohvalla kun hänen pohkeensa oli yllättäen alkanut kramppaamaan. Krampit olivat miehen mielestä näyttäneet niin hauskoilta, että hän oli päättänyt kuvata niistä videon muidenkin iloksi.

YouTube-videolla nähdään miten miehen pohjelihas näyttää elävän täysin omaa elämäänsä liikkuessaan miten sattuu. Lihaskramppi oli tapahtunut sen jälkeen kun mies oli tennistä pelattuaan asettautunut sohvalle makoilemaan ja rentoutumaan.