Conor McGregor vältti täpärästi vankilatuomion – joutuu vihanhallintakurssille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Irlantilainen vapaaottelija Conor McGregor pidätettiin hiljattain pahoinpitelyn takia New Yorkissa. Hän antautui itse poliisille vapaaehtoisesti. Nyt mies on saanut tuomionsa.

Huhtikuussa New Yorkin UFC:n tiedotustilaisuuden jälkeen haastajansa Khabib Nurmagomedovin ja kevytsarjan ottelijan tiimin kimppuun hyökännyt vapaaottelija Conor McGregor joutuu muutaman päivän kestävälle vihanhallintakurssille.

Mies vältti vankilatuomion, mutta joutuu kurssin lisäksi osallistumaan viideksi päiväksi yhdyskuntapalveluun. Hänen viisuminsa pysyvät ennallaan, ESPN uutisoi.

Conor McGregor heitteli taustajoukkojensa kanssa tavaroita vastustajan minibussia päin. Kaksi UFC-ottelijaa sai vammoja kahakassa, kun Michal Chiesan kasvot saivat haavoja ja Ray Borgin silmä hiertymiä. Hän joutui maksamaan minibussille koituneet vahingot. McGregorille luettiin väkivaltaisuudesta kaksi syytettä.