Phil Collinsin tyttärestä varttui upea kaunotar – Lily Collins bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Phil Collinsin tytär Lily Collins on tehnyt menestyksekästä uraa Yhdysvalloissa jo vuosien ajan. Hänen merkittävin roolinsa nähtiin Oscarilla palkitussa Elämä pelissä -elokuvassa. Aivan viime aikoina Lily on viettänyt odottamattomasti hieman hiljaiseloa pintajulkisuudesta.

Lily Collins nähdään nyt harvinaislaatuisissa kuvissa bikineissä, sillä häntä ei juuri paparazzien rantakuvissa ole totuttu näkemään. Tällä kertaa Lily kuvattiin Italian Ischiassa hotelli Regina Isabellan rannalla, jossa hän nautiskeli auringosta mustissa bikineissä.

Collins oli Italiassa osallistumassa Ischia Global Festival -tapahtumassa, jossa hänet palkittiin Vuoden nouseva tähti -palkinnolla.

28-vuotias Lily Collins on listattu useita kertoja rocktähtien seksikkäimpien tyttärien kärkijoukkoon. Hän on jo pitkään yrittänyt karistaa kuuluisan isänsä painolastin harteiltaan ja tehdä omaa uraansa. Nyt ura näyttää olevan kovassa noususssa. Aiemmin Lily Collins on nähty Elämä pelissä ja Siepattu -elokuvien lisäksi muiden muassa 90210-nuorisosarjassa ja Hollywood Hang -ohjelman juontajana.

Splash
Splash
Splash
Splash