Oletko kyllästynyt vanlijaseksiin? Näin saavutat rouheampaa rakastelua

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Arki ja rutiinit saattavat luoda oman vaikutuksensa myös pariskuntien seksielämään. Jotta rakastelusta ei tulisi joka viikko väkisin muodostettava suoritus tai liian hempeä ja tavanomainen sessio, kannattaa kumppanin kanssa testata seuraavia vinkkejä.

Vällyjen välissä suoritettava rakastelu on parhaimmillaan takaraivosta saakka kumpuavaa nautinnon tykitystä ja lihassäikeistä hermopäätteisiin etenevää hyvän olon tunnetta. Vaniljaseksi on puolestaan helpoin tie seksuaalisiin nautintoihin, mutta ei kuitenkaan välttämättä se eksoottisin.

Lovehoney muistuttaa pariskuntia Femail Firstin artikkelissa kokeilemaan välillä uusia asentoja ja ottamaan sessioihin mukaan seksivälineitä.

Mikäli haluaa testata aamuseksiä, kannattaa sen takia panna vaikkapa herätyskello soimaan puolta tuntia normaalia aiemmin.

Fantasioita voi ja saa toteuttaa, mikäli molemmat pariskunnan osapuolet innostuvat niistä. Hellät sidontaleikit ja kevyet taputtelut pakaroille voivat tuottaa uudenlaista kipinää makuukammariin.

Naisten kannattaa panostaa seksikkäisiin alusvaatteisiin, sillä harvassa ovat miehet, jotka eivät niistä innostu. Kumppanukset voivat sopia vähintään kerran kuukaudessa päivän, joka on omistettu seksuaalisten mielihalujen täyttämiselle joko kotona tai hotellissa.

Rohkeimmat voivat testata roolileikkejä, jolloin seksiin voi saavuttaa kokonaan uudenlaisen sävyn toista ihmistä teeskentelemällä.