Daft Punkin hitti esitettiin Legoilla – tässä on ollut valtavasti työtä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ranskalainen Daft Punk -duo tunnetaan yhtenä arvostetuimmista ja suosituimmista elektronisen musiikin tekijöistä. Daft Punkin fanit ovat kautta historian kunnostautuneet vaikuttavilla fanivideoillaan. Nyt esittelemme Lego-videon.

Yksi ehkäpä eniten fanivideoita osakseen kerryttäneistä biiseistä on Daft Punkin kappale Harder, Better, Faster, Stronger. Nyt teknologianerot ovat kuvanneet lyriikkavideon Legojen ja Mindstormsin kontrolloiman GoPro-kameran avulla. Tämä video on vaatinut jokusen tunnin valmistelua ja rakentelua.

Daft Punk koostuu kahdesta ranskalaisesta muusikosta, Guy-Manuel de Homem-Christosta ja Thomas Bangalterista. Duon tunnetuimpia kappaleita ovat Around the World, One More Time ja Robot Rock. Kanye West teki vuonna 2007 Harder, Better, Faster, Stronger -kappaleen pohjalta Stronger-hittinsä, minkä musiikkivideolla nähdään myös Daft Punkin tunnetut robottipuvut.