Kojelautakamera ikuisti rajun onnettomuuden – todellinen ihmepelastuminen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Tuore onnettomuusvideo osoittaa, miksi valtatiellä ajaessa kannattaa pitää silmänsä auki. Hinausauton kojelautakameran kuvaamalla videolla nähdään kolari joka olisi voinut päättyä erittäin huonosti. Tilanne tapahtui Kanadan Ontarion 401-moottoritiellä. Siinä tien reunaan törmännyttä autoa ollaan aikeissa hinata pois, kun toinen ajoneuvo kolaroi siihen.

Onnettomuus on erittäin tuhoisan näköinen, eikä videota sen ansiosta suositella herkimmille katsojille. Kuin ihmeen kaupalla se ei kuitenkaan vaatinut kuolonuhreja. CBC-uutissivuston mukaan kaksi henkeä toimitettiin sairaalaan lievin vammoin.

Metro One Auto Services -hinauspalvelun omistaja Adil Kanan jakoi videon sosiaalisessa mediassa varoittavana esimerkkinä. Hänen mukaansa onnettomuus olisi voitu helposti välttää, mikäli kuljettaja olisi keskittynyt paremmin ajamiseen.

💥 Viewer Discretion Is Advised 💥 My Deepest Thoughts And Prayers Go To Those Involved Today Along With My Self. We’re All Lucky To Be Alive Today 🙏🏼 . . ⚠️ To All Watching This, Let This Be A Strong Reminder Of The Importance Of Slow Down & Move Over For All Emergency Vehicles 🚓🚑🚒 Which Also Includes Tow Trucks 🚧If You Don’t Know, Now You Know ! 🚓🚑🚒 Things Like a This Can Be Easily Prevented With Caution & Control. . . 🚧 I Want To Point Out One More Thing That Gets Me Irritated. No Drivers At All Stopped To Help These People At The Previous Collision And And No One At All Stopped To Help After The Secondary Collision Occurred. They All Simply Chose To Keep Driving….. No Regards For Those Ejected…..This Is Wrong….Thank You To The Fellow Tow Truck Operators & Emergency Services That Did Stop To Offer Help & Support….. We Do This Job Everyday Risking Our Lives To Help Others In Trouble On The Roads. We Ask Nothing More Then Respect And Appreciation For What We Do ☝️🤷🏼‍♂️🤦‍♂️🙏🏼 . . 🚧💥 For The Few People Commenting & Asking Why I Didn’t Use My Flatbed Tow Truck To Block The Crashed Truck From On Coming Traffic….This Collision Occurred Before The Access On Ramp From Port Union Rd. I Accessed The Highway From Port Union Rd Westbound On Ramp. This Means, The Collision Was Behind Me From Where I Had Accessed The Highway…….When I Was Able To Do So Safely, I Merged Over 5 Lanes And Then When It Was Safe To Do So, I Had Backed Up To The Collision Scene Using Emergency Lights & Beacons. Backing My Truck Into 2 Lanes Of On Coming Traffic And Around The Collision Scene Certainly Wasn’t An Option…..This Secondary Collision Had Occurred Seconds After Arriving To The Accident Scene….I’m Sorry To Post This Publicly However The Senseless Comments, Threats And Opinions How To Do My Job Isn’t A Fact Here. Know The Facts Before Posting Your Remarks. The Real Message Here Is SLOW DOWN & MOVE OVER 🚧 AVOID DISTRACTED DRIVING 🚧 . . #MetroOne #MetroOneTowing #MetroOneAutoServices #MetroOneFlatbedServices #MetroOneTeam @sgtkerryschmidt #slowdownmoveover @hollatb @cp24breakingnews @cp24breakfast @opp_hire

A post shared by Metro One Auto Services Inc (@metro__one) on

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.