Raskaana oleva järkyttyi McDonald’sissa – sai puhdistusaineella terästetyn latten!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kahdeksannella kuulla raskaana oleva nainen koki elämänsä järjytyksen asioituaan pikaruokaravintolassa. Hänen McDonald’s-ravintolasta tilaamansa kahvi oli terästetty myrkyllisellä puhdistusaineella.

Kanadan Albertassa asuva Sarah Douglas oli tilannut latten ravintolan autokaistalta sunnuntai-aamuna. Otettuaan siemauksen juomasta hän huomasi sen maistuvan omituiselta. Nainen sylkäisi latten nopeasti pois suustaan.

Douglas ajoi takaisin McDonald’siin ja teki valituksen oudon makuisesta lattesta. Ravintolan työntekijä kertoi naisen saaneen kahviinsa vahingossa puhdistusainetta. Douglasin onneksi hän ei ollut ehtinyt juoda kahvia, ja lääkäri vahvisti naisen olevan kunnossa.

Ravintolan omistajan mukaan kahvikonetta oli puhdistettu kyseisenä aamuna. Koneen maidolle tarkoitettu syöttölinja oli ollut edelleen yhdistettynä puhdistusaineeseen samalla, kun Douglasin juomaa valmistettiin.

Ravintola on pahoitellut tapausta. Douglas kertoo CBC-uutissivustolle halunneensa kuitenkin jakaa tarinansa, jotta kenenkään ei tarvitsisi kokea samaa kuin hän.