Kendall Jenner katumapäällä: ”Haluan normaalin elämän!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumallina uraa luova 22-vuotias Kardashianien kasvatti Kendall Jenner on kyllästynyt kuuluisuuteen. Nainen on kiitollinen etuoikeutetusta asemastaan elämässä, mutta kaipaa omaa rauhaa ja vapautta.

Paparazzit ja fanit seuraavat Kendall Jenneriä kaikkialle. Hän haluaisi joskus lähteä kotoaan ilman, että kukaan ottaa hänestä valokuvia. Kendall Jenner on aiemmin myöntänyt, että julkisuus aiheuttaa runsaasti stressiä ja paniikkikohtauksia, LOVE-lehti raportoi.

– Minulla on ahdistusta maailman asioiden takia. Herään keskellä yötä paniikkikohtauksen vallassa. Kaikki on niin kamalaa, joten on vaikeaa nimetä vain yhtä kammottavinta asiaa. Maailma tarvitsee paljon rakkautta. Kunpa minulla olisi valta lähettää Cupid ympäri maailmaa, niin imelältä kuin se kuulostaakin, Kendall Jenner kertoi tammikuussa.

read about me @thelovemagazine cover story by @alasdairmclellan

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on