Lost-sarjan kaunotar bikineissä – upea näky Italian rannikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fast & Furious -elokuvien tähti Michelle Rodriguez on viettänyt parin vuoden ajan hiljaiseloa julkkismaailman pintaliidosta ja otsikoista. Nyt hänet on bongattu paparazikuviin bikineissä. Rodriguez lomaili äskettäin Ranskan Antibesissa, ja tällä kertaa hän on suunnannut Italiaan.

Rodriguez kuvattiin eilen nautiskelemassa aurinkoisesta lomapäivästä Sardinian rannikolla ankkurissa olevalla huvijahdilla. Samoissa maisemissa lomailee parhaillaan myös laulaja Rita Ora.

Yhdysvaltojen Texasissa varttunut Michelle Rodriguez, oikealta nimeltään Mayte Michelle Rodriguez, teki läpimurtoroolinsa vuonna 2000 Girlfight-elokuvassa. Sittemmin näyttelijätär on nähty lukuisissa Hollywoodin suuren budjetin toimintaelokuvissa. Hän on esittänyt myös Ana Lucia Cortezin roolia suositussa Lost-sarjassa neljässä tuotantokaudessa. Neitokainen on deittaillut muun muuassa Vin Dieselin ja Olivier Martinezin kanssa.

Splash, Beescoop
Splash, Beescoop
Splash, Beescoop
Splash, Beescoop