Lapset eivät saa synttärikakkujen kynttiöitä sammuksiin – videokooste saa hymyn huulille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täytekakut ja muut herkut ovat lapsille syntymäpäivinä tärkeässä osassa. Syntymäpäiväjuhliin kuuluu aina syntymäpäivälaulu, lahjat ja tietenkin kynttilöiden puhaltaminen täytekakun päältä. Perheen pikkuisille kynttilän sammuttaminen puhaltamalla ei kuitenkaan aina ole helppoa.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä kooste, jossa on vanhempien kuvaamia videoleikkeitä lasten syntymäpäiväjuhlilta. Videoilla lapset yrittävät syntymäpäivälaulun kuultuaan puhaltaa kakun kynttilöitä sammuksiin, mutta moni pikkulapsi kokee kuitenkin kynttilöiden puhaltamisen yllättävän haasteelliseksi tehtäväksi.

Pikkulapset pärskivät kynttilöitä kohti ja näyttävät siltä, että he yrittävät tosissaan puhaltaa kynttilöitä sammuksiin. Liekki ei kuitenkaan hennosta puhaltamisesta sammu, minkä vuoksi moni päivänsankari tarvitsee vanhemmiltaan tai sisaruksiltaan apua sammutustehtävän kanssa.