Nainen yritti toteuttaa Kaunotar ja Kulkuri -kohtauksen – hulvaton lopputulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miltei kaikki muistavat Disneyn Kaunotar ja Kulkuri -animaatioelokuvan tunnetuimman kohtauksen. Siinä pastasta nauttivat nimikkohahmot huomaavat syövänsä samaa spagettia, mikä johtaa tietenkin suudelmaan.

Verkossa levinneellä videolla Louie-nimisen kultaisennoutajan omistaja yrittää toteuttaa spagettikohtausta uusiksi koiransa kanssa. Kuten arvata saattaa, ei tempaus onnistu tosielämässä aivan samalla tavalla kuin valkokankaalla.

Nainen laittaa spaghetin toisen pään suuhunsa, ja ojentaa oisen pään Louielle. Romantiikka on tilanteesta kaukana Louien hotkiessa spagetin hurjalla tahdilla parempiin suihin.

– Olet hyvä poika, kai… Et ainakaan syönyt kasvojani, omistaja toteaa Louielle.