Puumien puuma! Eddie Murphyn exän povi veti hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphy oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa Nicolen kanssa vuosina 1993-2005. Eddie ja Nicole tapasivat jo vuonna 1988, ja he ehtivät saada suhteen aikana viisi yhteistä lasta. Nicole Murphy nousee silloin tällöin edelleen otsikoihin. Nyt Nicole on kuvattu Los Angelesissa.

Nicole Murphy oli eilen illalla saapumassa viettämään iltaa Los Angelesissa sijaitsevaan Delilah-ravintolaan, kun paparazzi ikuisti hänet ravintolan edustalla. Nicole oli pukeutunut iltaa varten niukkaan vihreään minimekkoon, joka korosti upeasti hänen poveaan.

Edward Regan ”Eddie” Murphy aloitti uransa stand up -koomikkona ja vuonna 1980 hän liittyi Saturday Night Live -komedia-ohjelman tähtikaartiin. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3. Näyttelijällä on viisi lasta entisen vaimonsa Nicole Mitchell Murphyn kanssa. Hänellä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.

Splash
Splash
Splash