MTV-realitykaunotar jätti rintaliivit kotiin – paidassa rohkea kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-viihdekanavan Ex On The Beach -realitysarjasta vuosia sitten tutuksi tullut Chloe Goodman on Suomessa vielä melko tuntematon kaunotar, mutta esimerkiksi Britanniassa näyttävä brunette on saanut hieman jalansijaa viihdemaailmassa. Viime vuosina häntä ei ole kovin usein lehdissä tosin nähty.

Nyt Chloe Goodman on kuvattu pitkästä aikaa paparazzien toimesta, kun hän oli saapumassa Rosso-ravintolaan Manchesterin kaupungissa yhdessä ystävänsä Lauryn Goodmanin kanssa. Chloe oli jättänyt rohkeasti rintaliivit kotiin ja pukeutunut paljastavaan valkoiseen paitaan.

Britanniassa Chloe Goodman muistetaan erityisesti siitä, että hän otti realitysarjassaan rajusti yhteen Geordie Shore -sarjasta tutun Vicky Pattinsonin kanssa.

Splash
Splash
Splash