Mitä kettu sanoo metallimusiikin kielellä? Cover-versio täyttä tykitystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetissä kulovalkean tavoin viisi vuotta sitten suosiota niittänyt The Fox -listahitti oli norjalaisen Ylvis -komiikkaduon käsialaa. Nyt kappale on päässyt metallimusiikin monitoimimiehen Leo Moracchiolin käsittelyyn.

Norjalainen muusikko ja laulaja Leo Moracchioli on varioinut eri artistien kappaleita Youtubessa. Nyt metallimiehen käsittelyyn pääsee Ylviksen legendaarinen hittibiisi The Fox. Uusi versio on ällistyttävän messevä.

Kettulaulu ilmensi osuvasti musiikkimaailman paradoksaalisuutta, jossa kappaleen sanoituksilla ei ole loppupeleissä mitään väliä suosion saavuttamisessa ja menestymisessä. Usein yksinkertaisilla kertosäkeillä ja toistoilla varustetut kappaleet tehoavat suureen yleisöön parhaiten.