Jean-Claude Van Dammen poika tunnusti – uhkaili kämppäkaveria puukolla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintantähti Jean-Claude Van Dammen poika on ongelmissa lain kanssa. 22-vuotias Nicholas Van Varenberg on myöntänyt uhkailleensa kämppäkaveriaan puukolla.

Poliisit hälytettiin Van Varenbergin kotiin viime lokakuussa hänen lyötyä rakennuksen hissiä. Viranomaiset törmäsivät miehen huonetoveriin, joka kertoi paenneensa asunnosta Van Varenbergin uhkailtua häntä teräaseella.

Toimintatähden poika oli raivostunut kämppäkaverille hänen avattua oven poliiseille. Asunnosta löydettiin myös kannabista.

Uhkailun tunnustanutta Van Varenbergiä syytettiin pahoinpitelystä, laittomasta vangitsemisesta sekä kannabiksen ja huumausainevälineiden hallussapidosta. Page Six -sivuston mukaan häntä odottaa todennäköisesti ehdonalainen rangaistus.