Huutokauppakeisarinna Heli Palsanmäki yllättyi toden teolla: ”Elämäni paras vahinko”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisiosta tuttu pariskunta Aki ja Heli Palsanmäki tunnetaan Suomen huutokauppakeisari -realitysarjasta, joka on saanut lähes kulttisuosion suomalaiskatsojien keskuudessa. Ohjelmaa on esitetty Nelonen ja Jim -kanavilla ja se on menestynyt hyvin myös yleisöäänestyksissä.

Uuraisilla asuva pari on nyt kokenut hienoisen yllätyksen, kun Heli Palsanmäki päätti ajankulukseen pelata. Pariskunnalle tuli nimittäin 10.000 euron voitto, jota Palsanmäki hehkutti todella näkyvästi sosiaalisessa mediassa.

– Ihan käsittämätöntä, nyt vasta tajuan mitä on tapahtunut! Elämäni paras vahinko!! Siis ihan uskomatonta, pelasin viime yönä kun uni ei tullut silmään. Mut olin ilmeisesti kuitenkin vähän väsynyt, koska piti pelata 2,50 euron panoksella ja olinkin pelannut vahingossa pari kierrosta 25 euron panoksella. Tää vahinko todellakin kannatti, Heli Palsanmäki kertoi Facebookissa.

Suomalaisten suosikkipari kertoi alkuvuodesta haaveilevansa muuttamisesta talveksi Espanjan aurinkoon. Kymppitonnin voitto ei välttämättä riitä vielä koko talveksi, mutta sillä maksaa esimerkiksi asunnon useammaksi kuukaudeksi.

Palsanmäet järjestävät seuraavan huutokauppansa Uuraisten Hirvaskankaalla jo tänään perjantaina kello 18.00 alkaen. Seuraava huutokauppa on vuorossa jo ensi sunnuntaina Hämeenlinnaan keskiaikafestivaaleilla, joten julkkisparilla riittää kiirettä. Tänään myynnissä on runsaasti esimerkiksi lasitaidetta, mutta myös pelikortit, kukkopillejä ja joulupukin naamari.