Ihmis-Ken näyttää päivä päivältä enemmän nukelta – laihdutusurakka jatkuu onnistuneesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmis-Ken, eli 34-vuotias brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves, muokkaa aktiivisesti kehoa kauneusleikkausten ja korsettitreenin avulla. Nyt mies on onnistunut laihduttamaan 13 kiloa ketogeenisen dieetin avulla.

Rodrigo Alves julkaisi uusia kuvia Instagramiin, joiden perusteella mies näyttää päivä päivältä enemmän nukelta. Meikkaustyyli lisää efektiä entisestään. Lisäksi Alves suosii erilaisia ikääntymistä ehkäiseviä kauneushoitoja ja -tuotteita.

Yli 60 kertaa plastiikkakirurgin toimenpiteisiin turvautunut Rodrigo Alves kertoo sosiaalisessa mediassa laihtuneensa reilusti kahden kuukauden ketogeenisen dieetin avulla. Mies vietti koko kesän Marbellan kodissaan, mutta on nyt matkustanut takaisin Lontooseen, jossa hän viettää suurimman osan vuodesta.

All my aesthetics procedures are performed by the best Aesthetics doctors and surgeons in the world. When In #england Dr Liakas looks after my skin with the latest anti ageing procedures on the market making me looking flawless and ageless. Here is a intro about my doctor. @vie_aesthetics Dr. Ioannis Liakas, his qualifications are: FRCP(UK) (fellow of the Royal College of Physicians) BCAM (member of the British College of Aesthetic Medicine) MSc Gerontology, Kings College London 2004,( during this time he developed an interest in human Physiology of ageing and furthermore his interest in aesthetic medicine). Between 2007-2015 he taught as an honorary lecturer at Barts and the London medical school at Queen Mary University of London the subjects of “physiology of ageing” and degenerative diseases in old age. He was an NHS consultant at Southend University Hospital and in charge of the Department of Geriatrics Medicine and Lead for the Education of Medical students. He presented at the House of Lords about his work in Hospital Care for Patients in Dementia and gas presented at numerous national and international conferences on Geriatric Medicine as well as Aesthetic Medicine. He stared Aesthetic Medicine in 2006 and due to his international success in this field, he has moved inti this area and dedicates his full time attention to aesthetic medicine since 2012 #botox #fillers #beauty #aesthetics #rodrigoalves

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on