Muistatko vielä poptähti Sabrinan? 50-vuotiaana yhä pysäyttävä bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja muualla maailmassa miehet sekosivat 1980-luvun loppupuolella kahdesta megaluokan popkaunottaresta, kun heidän valveuniaan hallitsivat Samantha Fox ja Sabrina. Italialainen Sabrina muistetaan edelleen jättihitistään Boys (Summertime Love), joka muodostui aikansa popklassikoksi.

Sabrinan valttina viihdealalla oli paitsi erittäin tarttuvat hitit myös hänen kurvikas ulkomuotonsa. Hieman yllättäen hän on edelleen vielä vuosikymmenten jälkeen yhtä upea kurvitar kuin uransa kulta-aikoina.

50-vuotias Sabrina, koko nimeltään Sabrina Salerno, on poptähti ja malli, joka teki kansainvälisen läpimurtonsa vuonna 1987 julkaistulla Boys (Summertime Love) -hitillään. Sittemmin hittiputki jatkui vielä muun muassa kappaleilla My Chico ja All of Me (Boy oh Boy). Miljoonat pojat ja miehet ympäri maailmaa kiinnittivät italialaisen kurvittaren julisteita seinilleen vielä pitkälle 1990-luvun puolella. Sabrinan levyjä on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta.

#🦋 #sabrinasalerno #🦋

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on

Ma questo caldo è irreale… #unreal #sabrinasalerno

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on

#sabrinasalerno @webtechnet #paola #myfriend #nofilter

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on