Muistatko vielä poptähti Sabrinan? 50-vuotiaana yhä pysäyttävä bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja muualla maailmassa miehet sekosivat 1980-luvun loppupuolella kahdesta megaluokan popkaunottaresta, kun heidän valveuniaan hallitsivat Samantha Fox ja Sabrina. Italialainen Sabrina muistetaan edelleen jättihitistään Boys (Summertime Love), joka muodostui aikansa popklassikoksi.

La tua mente risponderà a più domande se impari a rilassarti e ad aspettare le risposte #burroughs #relax #sabrinasalerno #sonosullabuonastrada

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on

Sabrinan valttina viihdealalla oli paitsi erittäin tarttuvat hitit myös hänen kurvikas ulkomuotonsa. Hieman yllättäen hän on edelleen vielä vuosikymmenten jälkeen yhtä upea kurvitar kuin uransa kulta-aikoina.

50-vuotias Sabrina, koko nimeltään Sabrina Salerno, on poptähti ja malli, joka teki kansainvälisen läpimurtonsa vuonna 1987 julkaistulla Boys (Summertime Love) -hitillään. Sittemmin hittiputki jatkui vielä muun muassa kappaleilla My Chico ja All of Me (Boy oh Boy). Miljoonat pojat ja miehet ympäri maailmaa kiinnittivät italialaisen kurvittaren julisteita seinilleen vielä pitkälle 1990-luvun puolella. Sabrinan levyjä on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta.

#🦋 #sabrinasalerno #🦋

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on

Ma questo caldo è irreale… #unreal #sabrinasalerno

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on

#sabrinasalerno @webtechnet #paola #myfriend #nofilter

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on