Mies halusi kokea vaimon synnytyskivut – kytkettiin synnytyskipusimulaattoriin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet voivat vain kuvitella miltä synnyttäminen tuntuu, mutta he eivät koskaan saa todellisuudessa tietää millaisia kipuja nainen joutuu kokemaan synnyttäessään uuden elämän. Eräs perheenisä pääsi kuitenkin nyt kokeilemaan synnytyskipusimulaattorin avulla synnytyksen kaltaisen kivut myös itse.

Huvittavalla The Try Guys -kanavan julkaisemalla videolla nähdään miten Ned haluaa vapaaehtoisesti päästä tuntemaan miltä hänen vaimostaan Arielista tuntui synnytyksen aikana. Ned oli 14 tunnin ajan kytkettynä laitteeseen, joka aiheutti hänen alavartalonsa alueelle samanlaisia kipuja kuin supistukset.

Ned viettää synnytyksen ensimmäiset kahdeksan tuntia kotonaan ystäviensä ympäröimänä kokien toisinaan tuskallisia ja vähitellen voimistuvia supistuksia. Lopulta Ned siirtyi sairaalaan, jossa hän joutui kokemaan kipeimmät supistukset ja työntövaiheen ystävien ja kuvausryhmän kannustaessa vieressä.