Animetytöt virtuaalihierojina – sitten oikea hieroja paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tokiolainen Tora no Ana suunnittelee aloittavansa tänä vuonna virtuaalilasien avulla tapahtuvat hierontasessiot, joissa asiakas saa valita hierojaksi animehahmon. Asiakas saa päättää hahmon ulkonäön alusvaatteita myöten ja sen, mitä alueita piirrostyttö hieroo.

SoraNews24 kertoo, että VR Relaxation -niminen palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat yhdistää animen, hieronnan ja pelaamisen. Asiakkaat saavat vastailla hierontasession aikana erilaisiin kysymyksiin ja hierontasessioon liittyy tarinamaisia elementtejä. Kyseessä on tavallaan iholle tuleva fantasia.

Todellisuudessa hierontaa antaa ammattihierojana työskentelevä mies. Miehet saattavat hieroa asiakkaidensa jalkoja ja olkapäitä, vaikka virtuaalilasit päässä oleva pelaaja kuvittelee kosketuksen olevan suloiselta animehahmolta.