Kylie Jenner tiukassa ja niukassa pikkumekossa – tiimalasivartalo varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner juhli hetki sitten syntymäpäiviään täyttäessään 21 vuotta. Syntymäpäiviä juhlittiin näyttävästi hänen julkkisperheensä jäsenten ja ystävien kesken Los Angelesissa Craigs-ravintolassa.

Nyt nuori nainen säväytti New Yorkin kadulla upealla tyylillään, joka ei jäänyt katukuvassa paparazzeiltakaan huomaamatta. Kylie Jennerillä oli yllään punainen pikkumekko, joka korosti kauniisti naisen tiimalasimallista vartaloa.

Viininpunainen pikkumekko oli pelkistetty ja kaunis spagettiolkaiminen mekko, joka oli saanut kaverikseen mustat korkeilla koroilla varustetut avokkaat. Koko tyylin kruunasi vielä vyötärölle saakka ulottuvat pitkät platinanvaaleat hiukset, jotka oli onnistuttu hiuslisäkkeiden avulla naiselle luomaan.

Splash News
Splash News