Nicki Minaj MTV-gaalaan läpinäkyvä harso yllään – tiimalasivartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Nicki Minaj on tunnettu hänen useista kansainvälisiksi hiteiksi nousseista kappaleistaan ja muhkeista muodoistaan. 35-vuotias räppäri haluaa aina herättää huomiota läsnäolollaan ja pukeutumisellaan, ja onnistuikin siinä jälleen.

Nicki Minaj osallistui maanantaina 20. elokuuta järjestettyyn musiikkialan 2018 MTV Music Video Award -gaalaan. Naisella oli yllään todella näyttävä asu, joka ei jättänyt juuri mitään mielikuvituksen varaan.

Nicki Minaj asteli tapahtuman valokuvausseinälle asussa, joka koostui beigen värisestä niukasta bodysta ja hameesta. Hameosa oli harsomaista kangasta, josta naisen jalat ja takapuoli näkyivät kokonaan läpi.

Splash News
Splash News
Splash News