Pojan suloinen tsemppipuhe isälle aamulla: ”Ole hyvä pierukone tänään töissä!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Töihin lähteminen voi toisinaan olla vaikeaa perheissä, joissa on myös pieniä lapsia. Nyt videolla nähdään ihana tilanne, jossa pikkupoika lähettää isänsä töihin kannustavan tsemppauspuheen saattelemana.

Perheenäiti on kuvannut YouTube-videolle tilanteen, jossa pieni poika hyvästelee töihin lähtevän isänsä aamulla. Poika kannustaa reippaasti isäänsä: ”Ole sitten oikein hyvä pierukone tänään töissä isä”. Tähän isä vastaa samalla tavalla ja kehottaa myös poikaa olemaan kotona hyvä pierukone hänen ollessa poissa.

Kun isä poistuu talosta ja laittaa ulko-oven perässään kiinni, poika kuitenkin huomaa, että unohti kannustuksensa aikana sanoa isälleen rakastavansa häntä. Poika hätääntyy heti ja juoksee itkuisena isänsä perään huutaen, että hän rakastaa isää.