Motoristi ajoi märkään betoniin moottoritiellä – jätti pyöränsä ja pakeni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Liikenteessä kannattaa olla aina tarkkana ja noudattaa liikennemerkkejä ja muita opasteita, varsinkin jos kyseessä on esimerkiksi tietyömaa. Joskus autoilijoiden ja motoristien on vaikea noudattaa sääntöjä, ja nyt niin kävi eräällä moottoripyöräilijälle Yhdysvaltojen Michiganissa.

Työmiehet olivat valaneet moottoritielle betonia ja ohjanneet liikenteen toiselle puolelle betonin kuivumisen ajaksi. Eräs oman elämänsä motoristi oli mielestään muita taitavampi kuljettaja, joten hän päätti oikaista tuttua reittiä. Se ei kuitenkaan kannattanut.

Motoristi ajoi suoraan märkään betoniin, johon tuli syvä ura moottoripyörän reitistä. Sen lisäksi moottoripyörä oli entinen, sillä kuljettaja jätti sen onnettomuuspaikalle ja pakeni itse paikalta. Parhaillaan poliisi yrittää selvittää ajopelin omistajaa, jonka se on kutsunut Facebookissa jo noutamaan pyöräänsä ja sakkonsa.

Splash
Splash