Helsingin Löyly mukana Time-lehden 100 maailman parhaan paikan listalla

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

100-vuotias Suomi sai viime vuonna poikkeuksellisen paljon huomiota kansainvälisissä matkailulehdissä. Silloin esimerkiksi Travel+Leisure -lehti listasi paikat, jotka matkailijan täytyy nähdä vuonna 2017. Mukana oli myös Helsinki, josta lehti nosti esiin erityisesti Löyly-saunan.

Löyly

Näyttelijä Jasper Pääkkösen ja kansanedustaja Antero Vartian Löyly on nyt saanut uuden erittäin merkittävän huomion, kun arvostettu Time-lehti on valinnut sen mukaan The World’s Greatest Places of 2018 -listalleen. Listalle valitaan vuosittain ympäri maailmaa sata kohdetta, jotka tulisi nähdä.

Mukana on tänä vuonna Helsingin Löylyn lisäksi myös Tianjinin arkkitehtoonisesti näyttävä kirjasto Kiinassa, Soulin taivaspuutarha, Kööpenhaminan Tivoli, Abu Dhabin Louvre ja New Yorkin Governors Island. Pohjoismaista mukana on myös Tanskan Hellerupissa sijaitseva tiedekeskus Experimentarium.