Humalaiset kaverukset ottivat toisistaan mittaa – koomikko lisäsi hauskan selostuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy Man Reviews -kanavalla nähdään hauskoja verkossa levinneitä videoita, joissa näkyvät tilanteet lähes huutavat koomista kommentointia. Ozzy-niminen koomikko hoitaa kommentoinnin ja julkaisee videot uudelleen omalla YouTube-kanavallaan hauskan kommenttiraitansa kera.

Tällä kerralla mies on eläytynyt täysillä tilanteeseen, jossa kaksi hyvin humaltunutta sankaria ottavat kuppilan ulkopuolella toisistaan mittaa. Kaverusten käsirysystä huvittunut seurue on kuvannut tilanteen videolle, joka on saanut nyt hupaisan kommenttiraidan Ozzyn tekemänä.

Koomikko kommentoi hauskasti miehen humalaista käytöstä ja tulistuvaa riitaa. Miesten erikoinen liikehdintä on melko huvittavaa katseltavaa muistuttaessaan enemmänkin sulavia capoeira-liikkeitä kuin nyrkkitappelua.