Kim Kardashian näyttävissä lomakuvissa – pienissä bikineissä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muodokkaasta tiimalasimallisesta vartalostaan tunnettu 37-vuotias Kim Kardashian sai aiemmin tiukkaa palautetta muilta julkkiskaunottarilta siitä miten nainen sisaruksineen ihannoi laihuutta. Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-tarinassaan videoita, joilla hänen siskonsa Kendall Jenner ja Khloe Kardashian kehuivat naisen vartaloa ja käyttävät kohteliaisuutena sanaa anoreksinen.

Nyt Kim Kardashian on jälleen julkaissut hänen sosiaalisessa mediassaan kuvia, joissa nainen näyttää olevan todella pienessä kunnossa. Kuvissa Kardashian on lomalla miehensä Kanye Westin kanssa ja poseeraa pikkuruisissa mustissa bikineissä.

Kuvissa nähdään miten muodokas nainen on onnistunut saamaan vyötärönsä niin pieneksi, että kylkiluut paistavat ihon alta selvästi läpi. 159-senttimetrinen nainen on kertonut painavansa noin 54 kiloa tällä hetkellä ja olevansa täysin terve.

On vacay he just likes to sleep but I got him out for 5 mins for a pic

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

My fave beach pose

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on