Realitykaunotar jätti rintaliivit kotiin – nänni paljastui punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmista alunperin tunnetuksi tullut Kristin Cavallari on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa julkisuudesta, mutta ajoittain hänet bongataan kuitenkin edelleen muun muassa julkkisjuhlista. Niin tälläkin kerralla.

Eilen Kristin Cavallari kuvattiin nimittäin saapumassa Kanadan Torontossa järjestettyyn MMVA-tapahtumaan, jonka punaisella matolla hänelle kävi nolosti. Kristin oli nimittäin jättänyt rintaliivit ja paidan kotiin ja verhonnut ylävartalonsa vain keltaiseen jakkutakkiin. Se kuitenkin paljasti lopulta hieman liikaa sisältöään kuvaajien edessä.

Taannoin Kristin Cavallarin fanit haukkuivat sosiaalisessa mediassa hänen miehensä Jay Cutlerin vartaloa. Kristin iski nopeasti takaisin ja julkaisi miehestään toisen kuvan, jossa hän näytti vaimon mielestä todella hyvältä. Kristin tokaisi kuvatekstissä: ”Koska Jay ilmeisesti näytti edellisessä kuvassa 140-kiloiselta lesbolta, tässä teille kuva, jossa hän näyttää todella hyvältä!”.

Splash
Splash
Splash