Cheekin veljeltä koskettava kuvapäivitys: ”Me vastaan maailma, tapeltiin yhdessä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen historian suosituimpiin lukeutuva sooloartisti Cheek jätti viime viikonloppuna jäähyväiset uransa viimeisillä konserteillaan Lahdessa. Sittemmin sosiaalisessa mediassa on julkaistu loppumaton määrä päivityksiä, joissa artistin ystävät ja kollegat ovat muistelleet Cheekiä ja hänen uraansa.

Cheek Olympiastadionilla. Kuva: Stara, Jussi Eerola Photography

Nyt vuorossa on television Gladiaattorit-ohjelmastakin tuttu Cheekin kaksoisveli Jere Tiihonen, joka julkaisi Instagramissa koskettavan kuvapäivityksen. Siinä hänet nähdään veljensä kanssa ilmeisesti juuri Lahden mäkimontun konserttipaikalla.

– Kakskyt vuotta. Nopeesti on aika menny. Kasvettiin yhdessä, vanhettiin yhdessä, me vastaan maailma, tapeltiin yhdessä, Jere Tiihonen kirjoittaa.

https://www.instagram.com/p/Bm5S0-RHNHQ/