Koira pelastettiin hamstraajalta – heilutti ensikerran häntäänsä vasta kolmevuotiaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Blossom-niminen sekarotuinen pikkukoira pelastettiin eläinsuojelun toimesta omistajalta, joka hamstrasi koiria. Omistajalla oli yhteensä 150 koiraa, jotka eivät arvatenkaan saaneet tarvitsemaansa huomiota tai hoitoa.

Pieni koira oli hyvin pelokas kun Rocky Kanaka -niminen mies pelasti pikkuisen ja otti osaksi hänen perhettään, jossa oli myös muita koiria. Koira pakoili ihmisiä ja piilotteli huonekalujen alla. Kolmevuotias Blossom pelkäsi myös auringonvaloa ja ruohoa, jolle se pääsi uudessa kodissaan ensimmäistä kertaa astelemaan.

Rocky onnistui saamaan kuitenkin vähitellen Blossomin luottamaan itseensä. Blossom tuli pikku hiljaa omasta kuorestaan ulos ja alkoi seurustelemaan muidenkin koirien kanssa. Eräänä päivänä koira uskaltautui myös omistajansa viereen makaamaan. Koskettavalla YouTube-videolla nähdään, miten Blossom heiluttaa kolmen kuukauden kuluttua adoptiostaan ensimmäistä kertaa häntäänsä.