JVG teki historiaa – Tarkenee-hitti soi NHL-pelissä miljoonille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu rap-parivaljakko JVG tulee jatkossa tutuksi miljoonille ihmisille ympäri maailmaa, sillä yhtyeen hitti Tarkenee on ensimmäinen suomenkielinen kappale NHL-pelisarjan maailmanlaajuisella soundtrackilla.

JVG:n Tarkenee soi pelin päävalikossa pohjoismaisissa PlayStation 4 ja XBOX One -konsoleissa. Lokakuun puolivälistä alkaen Tarkenee on lisäksi maailmanlaajuisesti esillä NHL19 -pelin uudessa NHL ONES -ulkojääpelimuodossa, ja pelaajat ympäri maailmaa voivat myös lisätä kappaleen omaksi maalilaulukseen EASHL-liigassa ja Creation Zone -joukkueenluontitilassa.

Jare Brand ja Ville Galle pelaavat ”änäriä” useamman kerran viikossa. Puitteet sen pelaamiselle löytyvät myös heidän keikkabussistaan, jossa kaksikko tykkää ottaa mittaa muista artisteista aina ollessaan kiertueella. Pelisarja on ollut osa kummankin elämää jo yli parin vuosikymmenen ajan.

– Ollaan Jaren kanssa molemmat pelattu änäriä vuodesta 1993 ja merkkaa todella paljon olla mukana soundtrackilla. Nykynuorison kielellä tää juttu on mulle ns. life goals, Ville Galle kommentoi.

– EA SPORTSin soundtrackeilta on vuosien varrella jäänyt mieleen useita kovia biisejä. Meille on luonnollisesti suuri kunnia olla osa NHL 19 -peliä ja on hienoa, että Tarkenee jää tälläkin tavalla historiaan, Jare Brand lisäsi.

EA SPORTS NHL 19 julkaistaan 14. syyskuuta.