Kritiikki varjostaa Justin Bieberin ja Hailey Baldwinin hääjuhlaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin, että poptähti Justin Bieberin ja hänen kihlattunsa Hailey Baldwinin häistä on tulossa pienet ja intiimit. Kanadassa järjestettävää vihkimistilaisuutta on alettu jo kovasti suunnittelemaan, ja näillä näkymin sinne kutsutaan vain lähipiiri.

Instagram

Justin Bieber ja Hailey Baldwin ovat tunteneet toisensa jo lapsista saakka, mutta he eivät ehtineet seurustelemaan kuitenkaan yhteen palattuaan kuin pienen hetken ennen kihlautumista. Hailey on huomannut, että heidän päätöksensä mennä naimisiin ei ole miellyttänyt jokaista.

Hailey Baldwin on innoissaan tulevista häistään, minkä vuoksi hän on päättänytkin jättää negatiiviset kommentit omaan arvoonsa.

Cosmopolitan-sivuston mukaan Hailey on harmissaan siitä, että heidän kihlautumisensa ympärillä on niin paljon negatiivisuutta, mutta nainen yrittää parhaansa mukaan olla välittämättä siitä. Hän ei ole antanut tylyjen kommenttien vaikuttaa itseensä, koska hän haluaa olla onnellinen ja nauttia tästä ainutlaatuisesta ajasta.