Lena Dunham upeissa uimapukukuvissa – toimi Emily Ratajkowskin mallina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi kuumimmista nimistä bikini- ja alusvaatemallien joukossa. Nainen suunnittelee myös itse oman Inamorataswim-nimisen vaatemerkkinsä alla bikineitä ja ranta-asuja, jotka yllään kaunotar usein poseeraakin kameralle. Tällä kerralla malli toimi kuitenkin itse kameran takana.

Emily Ratajkowskin yksi suurimmista intohimoista muotisuunnittelun ja mallina toimimisen lisäksi on valokuvaus. Nyt nainen halusi uusien ottamiensa kuvien avulla osoittaa, että hänen suunnittelemansa uimapuvut ja bikinit sopivat myös hieman kurvikkaampien naisten ylle.

Emily Ratajkowski julkaisi hänen Inamorataswim-yrityksensä omalla Instagram-kanavalla kuvia, jotka hän on itse kuvannut eri kokoisista naisista. Yhtenä naisen malleista toimii muun muassa 32-vuotias näyttelijä Lena Dunham, joka poseeraa näyttävä leopardikuosinen uimapuku yllään.