Nainen pelasti hiiren ja sammakon – odottelivat kiltisti apua paikalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan pienet ja hieman suuremmatkin metsän eläimet joutuvat sellaiseen kiipeliin, josta selviytyäkseen ne tarvitsevat ihmisiltä apua. Tällä kerralla videolla nähdään suloinen tilanne, jossa nainen pelastaa uima-altaastaan kaksi sinne pudonnutta pikkuystävää.

YouTube-videolla nähdään miten nainen pelastaa pienen hiiren ja sammakon, jotka ovat näyttäneet kärsivällisesti odottelevan ihmisen apua paikalle. Hiiri ja sammakko ovat pudonneet uima-altaan reunalla sijaitsevaan syvään ritilään, joka kerää lehtiä ja muita roskia.

Hiiri ja sammakko ovat onnistuneet ilmeisesti ritilän pohjalta kiipeämään sen kahvan alla sijaitsevaan renkaaseen, jossa ne istuskelevat kiltisti vieretysten. Onneksi videolla nähtävä nainen on eläinystävällinen ja siirtää pikkuiset turvallisesti maahan. Jonkun toisen käsissä hiiri ja sammakko olisivat saattaneet kokea surullisemman kohtalon.