Kate Hudson julkaisi kuvan raskausvatsastaan – odotus lähenee loppuaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson tunnetaan monista romanttisista komedioista, joista todella suosituiksi nousivat muun muassa Kuinka hukata kundi 10 päivässä ja Kultaakin kalliimpaa -elokuvat. 39-vuotias Kate ilmoitti huhtikuussa, että hän odottaa tyttövauvaa poikaystävänsä Danny Fujikawan kanssa.

Kate Hudson on jakanut hänen Instagram-seuraajiensa iloksi toisinaan kuvia hänen kasvavasta vauvamasustaan. Tällä hetkellä nainen on raskauden loppusuoralla, mikä käy upeasti ilmi myös Hudsonin julkaisemasta tuoreesta kuvasta.

Kate Hudson julkaisi itsestään peilin kautta otetun kuvan, jossa nainen poseeraa aamutakki ja pelkät alusvaatteet yllään kylpyhuoneessa. Avonainen aamutakki paljastaa altaan paljaan raskausvatsan, joka korostuu kauniisti naisen poseeratessa peilille sivuprofiilissa.

View this post on Instagram

#Outie 🤰☺️

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on