Koira auttaa isäntäänsä – ahkera apuri työmaalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvin koulutetuista koirista voi olla paljon apua omistajilleen myös kotitöissä ja muissa pienissä askareissa. Nyt videolla nähdään yksi hyvin totteleva lemmikki, joka osaa auttaa omistajaansa rakennustyömaalla.

YouTube-videolla nähdään Australiassa Gold Coastissa asuva mies, joka on ottanut koiransa Jagermeisterin mukaan työmaalle. Mies on mennyt remontoimaan ystävänsä taloa koira mukanaan, ja koira osoittautuukin nopeasti melko hyödylliseksi apuriksi.

Videolla nähdään miten Jagermeister auttaa isäntäänsä. Kun mies pudottaa puulaudan palasen käsistään, koira noutaa sen innokkaasti ja tuo lankun miehelle takaisin. Jagermeister on ollut miehen mukana töissä aina siitä lähtien kun koira on ollut vasta kahdeksanviikkoinen pentu, minkä vuoksi se onkin oppinut olemaan isoksi hyödyksi miehelle töissä.