Morsian halusi häävierailta 1 500 dollaria per henkilö – katastrofaalinen seuraus!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Susan-niminen morsian on nimitetty virallisesti kaikkien aikojen bridezillaksi, sillä hänen raivokohtauksensa leviää parhaillaan ympäri nettiä. Nainen olisi halunnut unelmiensa häät Aruban matkoineen, mutta päätyikin yksin reppureissaamaan Etelä-Amerikkaan.

Nainen päivitti Facebookiin tarinansa ennen kuin sulki tilinsä. Hän kertoi tavanneensa miehensä jo nuorena ja tehneensä hänen kanssaan lapsen.

Lopulta he onnistuivat säästämään 15.000 dollaria häitä varten. Valitettavasti heidän unelmiensa hääjuhlat olivat 60.000 dollarin arvoiset. He päättivät pyytää apua vierailtaan.

Jokaisen vieraan tuli maksaa hääjuhliin osallistumisesta 1.500 dollaria. Kun juhliin ilmottautui ainoastaan kahdeksan vierasta ja heistäkin osa perui tulonsa ja shekkinsä, päätti Susan ja hänen miehensä perua häät. He erosivat.

Nainen haukkui ystävänsä ja sukulaisensa käärmeiksi ja ala-arvoisiksi, koska he eivät olleet hänen unelmansa tukijoina. Naisen päivityksestä otettiin kuvakaappaus, mikä on kerännyt kummastusta Mumsnetissä.