Näihin häätrendeihin vieraat ovat kyllästyneet – 6 paljastusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häät ovat vanha ja perinteinen rakkauden juhla, joiden viettämiseen on muodostunut jo tietynlainen kaava. Häihin liittyy monia perinteitä, joita useimmat hääparit haluavat noudattaa. Osa perinteistä on kuitenkin jo voinut menettää hohtonsa ja merkityksensä.

Hääparit suunnittelevat tärkeää päiväänsä kauan ja haluavat yleensä panostaa erityisesti siihen, että häät saadaan näyttämään juuri heidän näköisiltään juhlilta. Nyt Daily Mail -sivusto paljasti mihin perinteisiin ja häätrendeihin etenkin häävieraat ovat kuitenkin jo kyllästyneet.

1. Olkaimeton tavanomainen hääpuku, joka ei kerro kantajan persoonasta mitään

2. Rustiikkiset häät ladossa, vaikka aviopari ei ole ikinä asunut maalla

3. Hääkoristelut, joissa lukee isoilla kirjaimilla esimerkiksi love

4. Turhat kyltit itsestään selville asioille

5. Lapset häissä

6. Kuvaukset, joissa morsian tuhoaa oman hääpukunsa