Utelias peura lähestyi miestä – ainutlaatuinen tilanne videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnossa kävellessään ihmiset voivat sattumalta kohdata metsän asukkeja ja joissain tapauksissa myös onnistua lähestymään niitä. Tällä kerralla eräs mies kohtasi tien varrella koiran ja peuran, joka oli yhtä utelias miestä kohtaan kuin mies sitä.

YouTube-videolla nähdään miten mies on sattumalta nähnyt tien sivussa pellon reunalla kävelevän peuran, jolla on seuranaan koira. Kun mies hidasti eläinten kohdalla ja alkoi kutsua peuraa luokseen, koira säikähti ja juoksi pois tilanteesta. Peura sen sijaan alkoi vähitellen astelemaan lähemmäksi autoa.

Lopulta utelias peura uskalsi luottaa mieheen ja tulla hänen kätensä ulottuville auton luo. Mies ei voinut uskoa silmiään saadessaan rapsutella ja silitellä peuraa. Vasta kun auton taakse tuli rekka-auto, peura pelästyi ja loikki takaisin pellolle.